সোমবার, ২০ নভেম্বর, ২০১৭

Gulvafslibning og afhvøling i og omkring Amager og Valby udføres af dygtig gulvsliber med mange års erfaring


Gulvafslibning og afhvøling i og omkring Amager og Valby udføres af dygtig gulvsliber med mange års erfaring. Vi sætter en ære i at slut resultat bliver solidt og smuk og leve op til dine forventninger. Om man er til hårde eller bløde træsorter er smag og behag, for der er selvfølgelig også forskel på nåletræ og løvtræ. Derfor skal man passe på, at man ikke trænger igennem slidlaget og risikere at bæreevnen forringes og at træet i yderste tilfælde flægger når det betrædes.

Gulvfagmand indenfor gulvafslibning

Fælles for disse behandlinger er, at vi bruger Fagmandens produkter for at sikre dig et smukt og langtidsholdbart resultat. Denne behandling stopper træets normale gulningsproces. Træet får en hvidgrå farve og kan blive endnu lysere ved at tilsætte luden et hvidt pigment. Trægulve bidrager desuden til et sundt indeklima, blandt andet fordi det er så nemt at gøre rent og vedligeholde.

Afslibning og ny gulvbehandling

Det vil sige hvor meget det skinner. Blankheden måles i glansgrader hvor 100 er det højeset (Højglans) og 0 den laveste glans (mat). I stedet for at tage brættet op i hele dets længde kan man save det over og nøjes med at optage det beskadigede stykke. Hvis der er dybe ridser og hakker, fernis, malet gulv er præget af mange lag lak, er en grundig gulvslibning af trægulve påkrævet.

• Gulvbearbejdning
• Gulventreprise
• Gulvafhøvling
• Gulvreparation
• Gulvrenovering

Bliver gulvet meget snavset, eller får det pletter, kan det skures i Trærens og herefter afvaskes grundigt med rent vand. Gulve er meget forskellige og derfor er der ofte begrænsninger for hvilke behandlinger du kan vælge. Selve gulvets hældning kan man ikke gøre noget ved, men brædderne er helt plane indbyrdes.

Gulvafslibning Herning

Vil du se smukke eksempler på noget af det arbejde, vi har lavet? Klik her: gulvafslibning Herning Men prøv først på nogle rester af de nye gulvbrædder - og husk forinden at give dem gulvolie, så de svarer til brædderne på gulvet. Uanset om du står overfor et lille eller stort projekt, er vi klar til at hjælpe dig. Vi henvender os både til private og erhvervsdrivende.

Grundbehandling med lak

Vi vil komme ind på grundbehandling, vedligeholdelse og generelt hvad du skal gøre for at dit gulv kan holde længst See More Er trægulvet slebet korrekt holder det langt længere end gulve der står tilbage med åbne slibemærker/sår.

কোন মন্তব্য নেই:

একটি মন্তব্য পোস্ট করুন